Zillion.xxx: uitermate knap, maar te weinig kippevel

Toen ik gisteren (13/03/2015) aanwezig was in het Sportpaleis voor Zillion.xxx liep ik me de ganse avond af te vragen wat ik nu eigenlijk miste. Verzorgde organisatie, knappe en gepaste line-up, prachtige technische uitwerking, mooie aankleding, kwalitatieve geluidsinstallatie, het juiste publiek, een correct geprijsd ticket, … helemaal niets op aan te merken. Wat ontbrak er dan?

zillion-sportpaleis-2015

Was er iets te weinig afwisseling? Misschien. Wisten de deejays en acts niet genoeg in te spelen op het publiek? Mogelijk. Maar toch, dat was niet wat ik miste. Vandaag blijkt de feedback (terecht) grotendeels positief, al hoor ik hier-en-daar een gelijkaardig gevoel.

Toen schoot er me plots een uitspraak van Frank Verstraeten in gedachten, die ik hem meermaals hoorde uiten (o.a. in de aflevering van Spots, te herbekijken onderaan): “Als we in het entertainment alle parameters op één lijn krijgen, gaat het haar op je armen spontaan rechtstaan. Dat soort kippevel is Zillion Live“. Kippevel, dat was wat ik miste. Frank, breng dat terug en je hebt een winner van een event.

Frank Verstraeten - Discotheek Zillion

Leave a Reply