Shameful Lidl

Just popped in at Lidl in Vilvoorde for a quick grocery run. There was a queue, and get this: they opened up a cash register to let their own employees jump the line. Regular customers were refused. Shameful. One additional specification: the cashiers in the picture were not involved.

image

14 Responses to “ Shameful Lidl ”

 1. Niki Steylemans

  Winkel waar ik alleen binnenga als het écht moet. Om depressief van te worden.

 2. Steven Di Glitterati

  Ik denk dat ze daar vooral eens naar hun serving moeten kijken en zien wie ze aantrekken. Soms zijn ze daar op een druk tijdstip de rekken aan het vullen.

  • Ik werk in lidl.
   In elke winkel gebeuren er helaas wel eens dingen, zoals elke job. En is het niet logisch dat eige personeel niet apart mag afgerekend worden? Als je kijkt in sommige periodes zijn er 2-3 zieken per filiaal en dus kom je onderbemand te staan. Ik snap de frustraries van wachtrijen en persoonlijk werk ik dat als eerste weg. Maar iedereen heeft zo zen prioriteiten. We kunnen hele dag aan de kassa zitten. Maar wie gaat er dan voor zorgen dat jullie groenten en fruit vers blijft of jullie goederen aangevuld worden? En laag loon? Ik ben tevreden met wat ik verdien.

   • Inderdaad, personeel kan niet apart afgerekend worden. Collega’s op weg naar huis uit de wachtrij gaan halen, een kassa openen en dan aan andere klanten zeggen dat ze niet welkom zijn aan die kassa, is echt onaanvaardbaar. Iedereen heeft inderdaad andere prioriteiten, juist daarom moet iedereen gelijk behandeld worden.

 3. Steven Di Glitterati

  Werving bedoelde ik dus

 4. Dimi Versées

  Lidl…marginale winkel..

  • ik werk daar, ben ik daarvoor een marginaal ofwa? De foto werd getrokken toen onze collega een geldteruggave moest doen voor een klant…. Dus ja ze had gebeld voor de sleutel om een geldteruggave te kunnen doen! Maar ja een aap trekt daarvan een foto met een titel die niks te maken heeft met de realiteit en natuurlijk volgen de andere apen met hun commentaren terwijl dat ze er niet waren…. Belachelijk…

   • Voor alle duidelijkheid:
    1. Niemand noemt Lidl werknemers marginaal
    2. De kassiersters op de foto zijn op geen enkele manier betrokken bij het incident (heb ik ook aan de tekst toegevoegd, want dat moet duidelijk zijn: geen van beide dames deed ook maar iets verkeerd)
    3. Wat ik zeg klopt voor de volle 100%: personeel werd uit de rij gehaald, een kassa werd geopend waar andere klanten geweigerd werden.

 5. Chantal Smets

  Ik heb er ook een grondige hekel aan!

 6. Tom Debecker

  Al 2 vrouwe zien vechten + een andere situatie waar ne gast bekanst ne werknemer vast had…Geef mij dan liever aldi, veeeeeeeeeeel rustiger

 7. Steven Di Glitterati

  Frustrerend is ook dat je als een crimineel de inhoud van je trolley moet laten zien, terwijl er dan individuen langslopen die op flagrante wijze aan het stelen zijn. Het lijken echt problemen van de Vilvoordse vestiging, ben ooit eens in Zemst geweest en daar hing een heel andere sfeer.

 8. Liesbet Nagels

  Ik ben ooit 1 keer in Vilvoorde binnengeweest en dat was daar héél vuil vond ik. Dat is hetzelfde met Aldi, in Evere bijvoorbeeld jakkerdejak zo vuil en alles overdatum en diene in Zemst superproper en heel vriendelijk personeel.

Leave a Reply